FCN-spiller til græsk bold

Danske Henrik Kildentoft har huseret hos mesterholdet FC Nordsjælland siden 07/08-sæsonen, men er nu på vej væk. Højrebacken har de seneste sæsoner ikke fået så meget spilletid som ønsket og ser sig nu efter nye muligheder – faktisk er Kildentoft ifølge bold.dk lige nu i gang med, at forhandle med den græske klub Platanias Kreta.

Henrik Kildentofts rådgiver Alan Hvedehave har i dag kommenteret på rygterne: ”Jeg har ingen kommentarer til konkrete rygter, men der er interesse for Henrik fra både ind- og udland. FCN har været helt fantastiske at samarbejde med og vil gerne hjælpe Henrik videre. De skal have stor ros for deres håndtering,” siger han til bold.dk.

Eftersigende skal den tidligere BIF-spiller gennemgå lægetjek i klubben tirsdag.

I sin tid i FC Nordsjælland har Kildentoft nået, at vinde den danske pokalturnering to gange og det danske mesterskab en enkelt gang.

In this article