OFFICIELT: FCN henter 1. divisons-profil

FC Nordsjælland henter den unge Lyngby-profil Uffe Bech og u21-landsholdsspilleren skifter med øjeblikkelig virkning. FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen udtaler at man har fulgt Uffe Bech længe.

“Vi har fulgt Uffe længe og er meget tilfredse med, at vi nu er blevet enige om en kontrakt. Trods sin unge alder har Uffe stor erfaring fra mange internationale kampe med diverse landshold, og han har længe været en bærende del af Lyngbys mandskab,” siger sportsdirektøren til FC Nordsjællands hjemmeside og fortsætter:

“Profil-mæssigt passer han rigtig godt ind i vores strategi om at hente unge spillere med stort potentiale. Selvom det må forventes, han skal bruge lidt tid til at vænne sig til vores spil og at være en del af FC Nordsjælland, vil han med sine mange kvaliteter med bolden og blik for spillet relativt hurtigt bidrage til udviklingen i vores måde at spille fodbold. Og så er det en spiller, der har bevist, han også kan lave mål og underholde med sine mange offensive kvaliteter.”

Uffe Bech har imponeret så meget i 1. division, hvor han har scoret fem mål,  at han er udtaget til u21-landsholdets kombinerede tur med ligalandsholdet der i dag rejser til Arizona.

Uffe Bech er 20 år, og får en aftale der løber indtil sommeren 2016. Han får trøjenummer 18.

In this article