Perez: Fisher kan blive top 3 i verden

Ifølge Daily Express holder Manchester United øje med det blot 18-årige danske stortalent Viktor Fisher. Danskeren bliver ved med at udvikle sig og i weekenden scorede han to mål for Ajax mod sidste års Æresdivisionvinder Feyenoord.

– Han har potentiale til at blive en af de tre bedste spillere i verden. Fischer har personlighed, han er intelligent og er sin unge alder taget i betragtning mentalt stærkt, siger Kenneth Perez til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Viktor formår at kombinere sine tekniske kvaliteter med en fantastisk spilforståelse. Det første mål, han lavede, (mod Feyenoord, red) var ren Laudrup. Han så ud til at ville skyde første gang, men ændrede mening på et splitsekund siger Kenneth Perez til tipsbladet.dk.

Victor Fisher er sammen med Kenneth Perez, de eneste danskere der har scoret to mål I samme kamp for Ajax. Danskeren har spillet mange kampe for forskellige danske ungdomslandshold.

In this article