Van der Sar vil beholde Fischer

Stjerneskuddet Viktor Fischer har i denne sæson taget Amsterdam med storm. Ikke alene har danskeren spillet godt, men samtidig har han scoret hele fem mål i ti kampe for Ajax. Grundet jydens gode spil er det en selvfølge, at større klubber nu følger ham og er interesseret i at hente ham.

Den tidligere Manchester United-målmand, Edwin van der Sar, er sportsdirektør i Ajax og arbejder for tiden på, at forhandle en ny kontrakt med Fischer og hans agent Søren Lerby. Hollænderen er udmærket klar over interessen udefra, men ser alligevel på Ajax som et meget ideelt sted for danskeren at udvikle sig:

”Det er nogle af Europas allerstørste klubber, ja. Vi kan ikke måle os med de klubber, men det vi kan give Viktor lige nu, er masser af spilletid og tillid. I en større klub vil han måske ikke kunne udvikle sig på samme måde, og det ved han også godt. Jeg er sikker på, at vi snart laver en aftale,” siger van der Sar til El Mundo Deportivo ifølge sporten.dk.

Fischer blev i 2011 hentet til den hollandske hovedstadsklub fra FC Midtjylland, og har siden da bl.a. fået debut for det danske A-landshold.

In this article