VBK-keeper på besøg i England

Den kommende uges tid skal Vejle-Kolding-keeper Kristian Fæste på besøg hos Championship-klubben, Huddersfield.

Den 22-årige keeper rejser afsted på torsdag, og vil vende hjem igen næste tirsdag. VBK kalder besøget en inspirationstur, og udfra deres hjemmeside er der endnu ikke snak om aftaler og kontrakter.

Alligevel glæder den unge danske keeper sig helt vildt til at prøve kræfter med det det engelske:

– Jeg glæder mig helt vildt, for jeg er sikker på, at jeg kan lære en masse af et ophold i en engelsk klub, og samtidig er det en god mulighed for mig til at se, hvad der kræves for at kunne begå sig i engelsk fodbold. Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kunne tænke mig at prøve kræfter med engelsk fodbold en dag, så det bliver en spændende tur, siger Kristian Fæste til klubbens hjemmeside, www.vejleboldklubkolding.dk.

Yorkshire-klubben spiller til dagligt i den næstbedste række i England.

In this article