Chefredaktør ovenpå 20.000 sidevisninger: Det er fantastisk

For snart to måneder siden skiftede UP2DATE Fodbold til D’ BOLD og det har været en fantastisk succes.

“UP2DATE Fodbold var jo ikke nogen fiasko,” sådan lyder det fra chefredaktøren fra D’ BOLD, Nicolai Sabro, der på trods af det stadig valgte, sammen med resten af teamet, at skifte til det lidt mere danskerorienterede D’ BOLD.

“Det var nødvændigt. Vi skulle ses af andre og derfor blev vi nødt til at fokusere på noget som ingen andre gør og det gør vi med vores nuværende fokus,” udtaler Nicolai Sabro, der yderst overrasket over den succeshistorie skiftet har været:

“Det er fantastisk, vi har netop rundet 20.000 sidevisninger på under to måneder, hvilket er langt over forventning,” siger en glad Nicolai Sabro og fortsætter:

“Det er fedt, at nogen følger vores arbejde så meget. Det er en kæmpe motivation at folk læser og ser, hvad vi kan når vi bruger så meget tid på det, endda frivilligt.”

D’ BOLDs stormende fremgang gør også at chefredaktøren ser lyst på fremtiden og der er ingen tvivl, drømmen er at gøre D’ BOLD til hans – og ikke mindst de nuværende skribenters – arbejde.

“Det ville være en drøm at kunne gøre dette hjerteblodsprojekt til vores arbejde,” afslutter Nicolai Sabro.

De seneste to måneder er der kommet hele seks folk til D’ BOLDs redaktion, som alle er under 20 år og arbejder frivilligt.

Du kan støtte projektet ved at donere et lille beløb her, alt kan bruges.

In this article