FCN-indkøb vil starte inde

I vintertransfervinduet hentede mestrene fra Farum, FC Nordsjælland, talentet Uffe Bech hos rivalerne fra Lyngby BK. Superligaen starter snart igen og her vil den unge dansker være fast mand i mesterklubbens startopstilling.

Uffe Bech ser ud til at være en af de nye spillere hos FC Nordsjælland, som skal styre den offensive spil, da spillere som Andreas Laudrup og Mikkel Beckmann har forladt den rødvinsrøde Farum-klub. Efter en masse spilletid i klubbens træningskampe ser det også ud til at Bech vil få en rolle i forårssæsonen. Det håber den 20-årige spiller også på at få:

”Jeg håber at kunne blive fast mand så hurtigt som muligt. Jeg har stor tiltro til egne evner, så jeg ved at jeg kan blive fast mand, selvom der er mange dygtige spillere her. Spiller jeg ikke fra start må jeg bare arbejde hårdt, for at komme på banen igen,” siger Bech til bold.dk.

I sin tid for Lyngby har Bech opnået 22 kampe i den bedste danske række indtil videre. I sin første sæson i Superligaen for Lyngby scorede den dengang 18-årige offensivspiller ét mål.

In this article