Viktor Fisher ikke tilfreds

Ajax Amsterdam vandt deres 1/16-finale mod Steaua Bucuresti med 2-0. Viktor Fisher, Christian Eriksen og Lasse Schöne var alle med fra start og Eriksen fik lavet en assist. Christian Poulsen spillede de sidste 18 minutter af kampen.
På trods af sejren, er Fisher ikke tilfreds med sin egen indsats og holdets indsats i anden halvleg.

– Generelt syntes jeg, at vi spiller en dårlig anden halvleg som hold. Vi holder ikke ordentligt fast i bolden, og mister vores mønster i hvad det egentlig er vi vil, og det ryger ud af det spor vi gerne vil være i. Det kommer lidt tilbage til sidst, men vi mangler skarpheden i de sidste afleveringer, sagde Viktor Fischer til Canal9 efter kampen.

– Jeg vil sige, at enten er det en hel kamp, eller også er det ingenting. Sådan ser jeg det lidt. Altså, fint nok at spille en god første halvleg, men jeg ville helst have haft anden halvleg med også, lød det fra det unge talent til Canal9 efter kampen.

De danskere, der var med fra start, spillede hele kampen.
Returopgøret spilles den 21 februar på Steaua Bucarestis hjemmebane i Rumænien.

In this article