Brock-Madsen: Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer mig

Nicolai Brock-Madsen

Nicolai Brock-Madsen har kontraktudløb med Randers til sommer. Han ved ikke, hvor han er at finde næste sæson.

Nicolai Brock-Madsen er kommet godt fra land i forårssæsonen, og det har måske åbnet øjnene op for interesserede klubber. Kontrakten med Randers udløber til sommer, og han ved dog heller ikke hvor han er at finde i fremtiden, selvom at han snakker kontrakt med Randers.

– Jeg er lykkelig for at have startet foråret med tre mål i to kampe. Men jeg ved også, at tingene hurtigt vender i fodbold. Jeg forsøger udelukkende at fokusere på den næste kamp, selvom det lyder som et kedeligt standardsvar. Men i min alder skal jeg ikke tænke alt for langt frem. Det er vigtigt, at jeg spiller stabilt igennem en længere periode. Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Min kontrakt med Randers udløber til sommer. Jeg er i en positiv dialog med Randers om en forlængelse, men det kan også være, at der dukker andre interessante ting op til sommer. Jeg vil ikke lukke nogen døre, siger Brock-Madsen til BT.

Brock-Madsen har da også store drømme for fremtiden. Om 5 år ser han sig selv i Premier League.

– Når jeg er 25 år, er den store drøm at spille i en af de større Premier League-klubber. Min favoritklub er Liverpool. Men for at det skal være realistisk at spille i Premier League, så skal jeg først ud i en lidt større klub end Randers og vise mit værd. Jeg har tålmodigheden, og jeg tror på, at jeg kan nå langt.

Han beundrer også angribere som Zlatan Ibrahimovic og Didier Drogba, men lader sig også inspirere af sin tidligere kammerat på U-landsholdene. Nemlig FCK’s Andreas Cornelius.

– Jeg bruger meget FCK’s Andreas Cornelius som inspiration. Det er ikke lang tid siden, at vi spillede på U18- og U19-landsholdet sammen og boede på værelse sammen på landsholdsturene. Nu er han Superliga-topscorer og spiller på A-landsholdet og er eftertragtet blandt mange store klubber. Det giver et boost, at så langt er der trods alt ikke op, slutter den talentfulde angriber af med at sige til BT.

Nicolai Brock-Madsen har scoret 5 mål i Superligaen i denne sæson.

 

In this article