Holst: Skønt at være på U19-landsholdet

Brøndbys 18-årige Frederik Holst har i denne sæson, fået det store gennembrud på førsteholdet i Superligaen. Det har også ført til, at Holst nu er, at finde på det danske U19-landshold, hvor han sammen med resten af drengene har spillet to kampe mod Frankrig, henholdsvis torsdag og lørdag. Noget som Brøndby-spilleren nyder.

“Det er da altid dejligt at være udtaget til u19-landsholdet og kæmpe for sit land, men jeg glæder mig da til at komme hjem til Brøndby og kæmpe videre nu efter to fine kampe imod Frankrig”, siger Frederik Holst til Onside.dk.

“Det er skønt at have været en del af holdet på diverse landshold. Det giver tro og selvtillid på egne evner, men det er hårdt arbejde.”

Blandt de mange spillere på det danske U19-landshold render en masse store talenter rundt. Spillere som allerede har taget springet til udlandet. Frederik Holst tager det blot som en fornøjelse, at spille sammen med dem. Han påpeger, at niveauet generelt er meget højt.

“Ja, der er mange gode og store talenter på det her landshold, og det er en fornøjelse at træne og spille med dem. Niveauet er virkelig højt hver gang”, slutter han.

Frederik Holst har i alt spillet 12 kampe for U19-landsholdet.

 

In this article