Kasper Larsen muligvis med mod AaB

Kasper Larsen

Selvom Kasper Larsen i går måtte udgå fra kampen mod FCK med en skade, er han måske allerede klar mod AaB onsdag.

I går da de stribede fra OB tog i mod FCK hjemme, var det med den unge midtstopper Kasper Larsen i startopstillingen – dog noget overraskende på højrefløjen. I løbet af kampen måtte han dog lade sig udskifte, og fynboerne frygtede en alvorlig skade. Men nu ser det i stedet ud til, at den 20-årige Larsen allerede er klar mod Aab onsdag.

– Vi er blevet optimister i dag, og i morgen, som både er næste træning og sidste træning før AaB-kampen, vil nok hjælpe os lidt til en afklaring på, om Kasper Larsen kan spille. Det er bestemt ikke udelukket, udtaler cheftræner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Grunden til at Kasper Larsen spillede højrefløj, var i følge Troels Bech, at Larsen er meget løbestærk. Det mente han var en meget god idé over for københavnernes venstreback Pierre Bengtsson.

– Der var flere ting i det. Kasper har lange ben, og han løber langt og meget. Og i erkendelse af at banerne 3. marts ikke altid er lige gode, var vi klar over, at vi måske ville gå død i at spille småt og kort i perioder. Og så kunne Kasper være Gargamel og  Bengtsson en smølf. Han lykkedes godt i perioder, men han gik også død og blev endda skadet, siger Bech.

Kasper Larsen fik debut for OB mod FC Nordsjælland i marts sidste år.

 

In this article