Lejesvend høster ros i Portugal

Seejou King

Unge Seejou King får ros af træneren efter gode præstationer i Portugal.

Nordsjælland-backen Seejou King har nydt godt af sit lejeophold i Portugal. Der har været rigeligt med gode kamppræstationer for Sporting Lissabons B-hold. Et par mål, og fast spilletid lige fra starten af har været kost for det unge talent. Senest var han med i sejren over Uniao, hvor han blev skiftet ind, og lagde op til det andet mål i 2-0 sejren. Efter kampen var der endda rosende ord fra træneren til King.

– Vi var jo presset, så jeg blev bedt om at komme ind og arbejde defensivt, men så opstod der en mulighed for at gå med offensivt og det kunne jeg ikke lade være med selvom jeg godt vidste, at det måske ville gøre vores træner lidt nervøs, udtaler talentet selv til bold.dk

– Jeg brød heldigvis igennem og fandt en medspiller, der kunne sparke bolden ind og jeg kunne se at vores træner åndede lettet op på det tidspunkt og det fik jeg også bekræftet, da han efter kampen spurgte mig om jeg var ude på at tage livet af ham, men så grinte han bare og roste mig for indsatsen.

King kunne godt acceptere, at han ikke var at finde blandt de startende 11 til kampen.

– Vi har jo haft et tæt program på det seneste med en masse kampe på få dage, så træneren havde valgt at lave lidt om til dagens kamp, hvilket også er helt fint, så nogle af de andre også kan få lidt spilletid i benene, siger King.

King vender i følge den nuværende kontrakt tilbage til FC Nordsjælland til sommer.

In this article