Birmingham-dansker bider det sure æble

Den danske angriber Peter Løvenkrands skiftede i sommers til Birmingham City efter fire sæsoner i Newcastle United. Her har det været både op og ned for den 33-årige dansker, der har været ude og inde af holdet gennem stort set hele sæsonen. Senest godt illustreret ved en indskiftning 3 minutter før tid i den sidste kamp mod Millwall. Den meget tid på bænken ærgrer den rutinerede dansker.

“Det har været uventet hårdt. Det har været hårdt bare at sidde der uden at være med og uden at få så mange chancer. Vi var flyvende i opstarten, vi smadrede hold 5-0, og jeg scorede en masse mål i pre-season. Jeg spillede den første kamp, og så, bang, var jeg på bænken. Siden har det været frem og tilbage for mig og svært at komme ind i”, fortæller Løvenkrands til Birmingham Mail.

Løvenkrands har tidligere prøvet lignende situationer i andre klubber, og ved da også godt, at det bare handler om, at klø på så godt som man kan.

“Man er bare nødt til at forholde sig til tingene, støtte holdet så meget, som man kan, og gøre, hvad man kan, når man kommer ind fra bænken. Det er, hvad jeg har forsøgt at gøre. Jeg har prøvet denne situation i andre klubber, og man må bare bide i det sure æble og blive ved med at arbejde hårdt.”

Peter Løvenkrands er tidligere noteret for 22 kampe og 1 mål for det danske landshold.

In this article