Chelsea-talent vil i kamptrup

Det går strygende får den blot 17-årige danske forsvarsspiller Andreas Christensen i engelske Chelsea. Her træner danskeren, der også er kendt under navnet “AC” ofte med førsteholdstruppen. Faktisk lige siden skiftet fra Brøndby i 2012 har U19-landsholdspilleren været i en rivende udvikling. En udvikling der nu skal fortsættes, og det ved danskeren godt hvordan den gør.

“Jeg havde slet ikke på nuværende tidspunkt forventet at træne så meget med førsteholdet. Det går den rigtige vej, og forhåbentligt kan jeg i næste sæson komme tættere ind omkring holdet. Måske kan jeg i enkelte kampe få plads på bænken”, fortæller Andreas Christensen til Ekstra Bladet.

“Jeg føler, jeg har udviklet mig rigtig godt, og er meget glad for det første år i klubben.”

Andreas Christensen har i denne sæson været med til, at spille Chelseas akademihold i NextGen-finalen, hvor man dog tabte til Aston Villa.

In this article