Dansker med på belgisk talentliste

Den tidligere Vejle-spiller Alexander Scholz er i dag blevet nævnt i den belgiske avis, Het laaste niews´ Top 10 over største talenter i den belgiske Jupiler Leaugue.

Den 20-årige dansker kom til belgiske Lokeren i januar måned, og har siden da kun imponeret i sine mange kampe. Og nu har han altså så imponeret så meget, at han nu er at finde på den belgiske avis Het laaste niews´ Top 10 over største talenter i den belgiske liga. På listen findes blandt andre også det belgiske stortalent Thorgan Hazard, der er lillebror af Eden Hazard, og som i øjeblikket er udlejet fra Chelsea til Zulte Waregem.

Ifølge avisen er Alexander Scholz vurderet til ca. 700.000 euro, hvilket svarer til ca. 5,2 mio. danske kroner.

Alexander Scholz siden sit skifte til Lokeren i januar, blevet noteret for 10 kampe for belgierne.

In this article