Fischer elsker presset

Skærmbillede 2013-03-31 kl. 14.51.02

Viktor Fischer, Ajax

 

Danske Viktor Fischer lever under det pres, der er når man er fodboldspiller på højeste niveau – det er ikke en dårlig ting, da han laver presset om til positiv energi.

I Danmark bor der ikke særlig mange mennesker i forhold til andre lande – dette betyder selvfølgelig også at vi ikke har så mange fodboldspillere. De få der dog kommer til at have en professionel karriere får et massivt pres lagt på sig. Nogle trives med det, andre gør ikke – kun 18-årige Viktor Fischer er ikke en af de sidstnævnte, for manden elsker det.

”Er pres et negativt eller postivt ladet ord? For mig, er det for det meste dybt positivt, især i denne sammenhæng. Det kan jeg jo mærke, med den opmærksomhed der er omkring mig. Det er generelt meget positivt, for det er fordi jeg er en dygtig spiller, at folk forventer, at jeg skal spille. Det tager jeg med, og på et tidspunkt kan det være, der er en åben plads, så jeg kommer til at spille,” fortæller den målfarlige offensivspiller til bold.dk.

Viktor Fischer har trods sin unge alder allerede været med i to A-landsholdskampe. Selvom det ikke er blevet til nogle mål dér, har han i det mindste scoret på klubplan.

In this article