Thomas Sørensen: Cornelius til Stoke

Skærmbillede 2013-02-10 kl. 15.33.31

Andreas Cornelius i aktion for FCK

 

Andreas Cornelius har med sine mange mål og gode optrædener denne sæson tiltrukket sig interesse fra klubber uden for Danmark. Storklubber er blevet nævnt, men Stoke Citys Thomas Sørensen kommer med et nyt bud på Cornelius’ fremtidige arbejdsgiver. 

Engelske, italienske og spanske storklubber er blevet nævnt som mulig køber af kometen Andreas Cornelius, som har haft noget af en sæson. Mange af rygterne har været løse og useriøse, men nu bliver der pustet nyt liv i et af dem. Den tidligere landsholdskeeper og nuværende Stoke City-mand Thomas Sørensen bekræfter nemlig, at hans klub er interesseret i at hente den bomstærke angriber fra FC København.

”Der er helt sikkert interesse for Cornelius fra Stoke. Jeg ved, at de har været af sted for bl.a. at se ham i landskampen i Tjekkiet. Så de er interesserede, men mere ved jeg egentlig ikke. Jeg er løbende blevet spurgt om danske spillere, og de har også spurgt mig om Cornelius. Jeg har jo kunnet fortælle dem, at han er et stort talent , der har gjort det godt i dansk fodbold, og at han er værd at kigge på. Og det har de så også gjort, men i sidste ende er det så op til klubben at finde ud af, om Cornelius vil passe ind, eller om han overhovedet er interessant,“ fortæller Sørensen til BT.

Andreas Cornelius har udover fremragende præstationer i Superligaen også for nyligt høstet stor ros for sine kampe for det danske A-landshold.

In this article