Cornelius: Vidste jeg kunne gøre en forskel

Andreas Cornelius

Der var ikke mange der kendte Andreas Cornelius inden sæsonen startede. Nu er sæsonen slut, og stort set alle folk, der gør sig inden for fodboldverdenen, kender ham nu.

Andreas Cornelius var et ubeskrevet blad inden sæsonen gik i gang. Siden hen har han bare imponeret i Superligaen for FCK, og har sågar også spillet sig ind på det danske landshold.

Havde du spurgt den unge angriber om det inden sæsonen, så havde han nok sagt du var lidt sindssyg.

“Jeg havde jo nok spurgt, om du var lidt sindssyg, men på en eller anden måde havde jeg jo også troet lidt på det. Jeg var godt klar over, at jeg kunne være med, og at jeg skulle gå ind og gøre en forskel”, siger Andreas Cornelius til Canal9.

Som kronen på værket kunne han i dag løfte Superliga-trofæet med sine holdkammerater, efter en sæson hvor han endte som turneringens topscorer med 18 mål. Han var dog grundet karantæne ikke med, da FCK i dag rundede sæsonen af med 1-1 mod SønderjyskE.

“Når jeg nu ikke kunne være med til at fejre det på banen, så måtte jeg jo gøre det på tilskuerpladserne. Det fungerede egentligt meget godt”, sagde Cornelius efter kampen.

Andreas Cornelius blev i sin gennembrudssæson noteret for 43 kampe med 20 mål til følge.

In this article