Back-talent på kontrakt i Lyngby

Han har været i Lyngby siden 2008. Nu får 19-årige Oliver Fredsted en etårig kontrakt og rykkes samtidig op i førsteholdstruppen.

Udviklingen er gået stærkt for den unge back, Oliver Fredsted. Siden han i 2008 ankom til Lyngby er det gået hurtigt fremad, og Oliver er nu kendt som en fodboldspiller med et enormt løbearbejde og derudover stærke offensive kvaliteter.

Dette bliver nu belønnet i form af en forfremmelse til førsteholdstruppen. En forfremmelse som hovedpersonen naturligvis ser frem til.

– Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan få nogle minutter inde på det nye stadion. Personligt og udviklingsmæssigt skal jeg nok have lidt flere kilo på kroppen og blive stærkere i hovedsspillet, fortæller Fredsted til klubbens hjemmeside.

 

In this article