OB ser unge spillere an

Superliga-klubben OB tester i denne uge fem af klubbens egne talenter på førsteholdet.

OB begyndte mandag forberedelser frem mod den kommende Superliga-sæson med en træning på klubbens anlæg i Ådalen. Ved den lejlighed havde den fynske klub taget fem af klubbens ungdomsspillere med til træning, pga. af spillerafgang og forlængede ferier hos enkelte spillere.

De fem unge spillere der har fået chancen, for at imponere cheftræner Troels Bech er Mads Raben, Emil Peter Jørgensen, Jens Jakob Thomasen, Mathias Greve og Anders Thomsen.

OB’s sportsdirektør Jesper Hansen mener at den decimerede spillertrup, er en god anledning til at se nogle af klubbens egne talenter an på.

– Vi vil rigtig gerne have unge spillere gennem eget system. Nogle af de spillere, der er med i dag, har vi et godt øje til, så på den måde er det en god måde at komme ind i tingene på. Vi skal spille nogle kampe mod nogle samarbejdsklubber, så det er en god måde at se dem an på. Vi har heller ikke så mange spillere, da en del har fået ekstra ferie og sådan nogle ting. På den måde er det et signal om, at vi gerne vil se nogle unge spillere an, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Af den unge kvintet er det kun Mathias Greve, der endnu ikke har fået debut på et dansk U-landshold.

In this article