Unge Durmisi tæt på BIF-forlængelse

Riza Durmisi

Riza Durmisi

Brøndbys unge back Riza Durmisi tæt på ny kontrakt med de gule fra vestegnen.

Riza Durmisi har ligesom resten af sin klub, Brøndby IF, haft et forår præget af turbulens udenfor banen. Den unge back har været rygtet væk fra vestegnen, men nu ser det ud til at danskeren er ved at få kontrakten på Brøndby Stadion forlænget.

Kontraktforhandlingerne er ifølge onside.dk ved at nå en ende og de bliver formentlig færdige i løbet af næste uge.

19-årige Riza Durmisi fik fire kampe via indskiftninger i Superligaen sidste sæson – Brøndby har i mellemtiden fået ny træner, nemlig Thomas Frank, som Durmisi kender fra U17- og U19-landsholdet. Det kan godt tolkes som en af grundene til valget af forlængelsen.

En grund til Durmisis få kampe sidste sæson skal nok også skydes på skader som holdt ham ude og holdt ham fra at få gennembruddet i den gule og blå trøje.

In this article