Toptalent forlænger med Brøndby

Andrew Hjulsager har forlænget sin aftale med Superliga-klubben Brøndby IF.

18-årige Andrew Hjulsager gjorde kometkarriere, da han i Superligaens åbningsrunde fik debut, og samtidig scorede et mål mod FC Vestsjælland. Siden hen er der kommet flere fine præstationer fra den unge kantspiller, som i den seneste Superliga-kamp også kom på tavlen.

Nu har Brøndby forlænget aftalen med Hjulsager frem til sommeren 2017.

– Andrew er det, jeg vil kalde for et toptalent, og især glæder vi os over hans evne til at sætte spillet op og score mål. Han har bevist, at han kan være med på Superliganiveau, og vi skal ikke glemme, at han ikke engang er seniorspiller endnu. Derfor er det meget glædeligt, at vi med en 4-årig aftale nu har sikret, at samarbejdet kan fortsætte, siger sportschef Per Rud til Brøndbys hjemmeside.

Hjulsager vil nu forsøge at tage det næste skridt i sin udvikling.

– Lige nu er mit fokus at udvikle mig yderligere ved at klø på til træning, lytte til input fra trænerne og gribe de muligheder for Superliga-minutter, der måtte opstå. Jeg er klar til at suge alt til mig, så jeg på længere sigt kan blive en fast del af holdet, for det er mit mål, siger Andrew Hjulsager.

Andrew Hjulsager har spillet 33 U-landskampe for Danmark.

In this article