U18-landsholdstrup udtaget

U18-landstræner Henrik Clausen har udtaget en trup til de kommende testkampe.

Den tidligere cheftræner i OB, Henrik Clausen, har udtaget sin trup til U18-landsholdet, som spiller to testkampe i begyndelsen af næste måned. Schweiz er modstanderen i begge kampe og Clausen har bl.a. udtaget to spillere fra klubben hvor han tidligere var ansat, OB. Der er her tale om Magnus Pedersen og Jens J. D. Thomasen.

Henrik Clausen er glad for endelig at komme i gang og ser frem til at stå i spidsen for sit landshold af unge fodboldspillere:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at se spillerne i en kamp mod en meget stærk modstander, hvor det primære formål er at videreføre arbejdet fra U17 ved at udvikle, justere og optimere spillestilen, som spillerne allerede er bekendt med. Det store mål ligger egentlig først i efteråret 2014, hvor der er U19 EM-kvalifikationskampe, men nu tager vi de første skridt i forhold til at gøre holdet så godt forberedt til dette som muligt både spillemæssigt og mentalt, og efterfølgende er der i efteråret en samling hvor jeg vil se endnu flere kandidater an,” fortæller Henrik Clausen ifølge tipsbladet.dk.

 

Truppen til de to kampe ser således ud:

Frederik Hansen, HB Køge

Sebastian Linnet John, Viborg FF

Daniel Thorup, AB

Kristian Larsen, Brøndby IF

Magnus Pedersen, OB

Malthe Johansen, Brøndby IF

Marcus Mathisen, FC København

Jens J. D. Thomasen , OB

Jeppe Hansen, Vejle BK

Joachim Andersen, Twente

Jonas Gemmer, FC Midtjylland

Mads Pedersen, FC Nordsjælland

Robert Skov, Silkeborg IF

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, SønderjyskE

Jannik Pohl, AaB

Mathias Andersen, Brøndby IF

Onur Albayrak, Randers

Freja
Patrick B. Rasmussen, Vejle BK

In this article