Esbjerg-keeper skuffet efter nederlag

Foto: AC Horsens
Foto: AC Horsens

Frederik Rønnow var skuffet efter Esbjergs nederlag til FC Vestsjælland søndag

Succes har der været nok af for Esbjerg i denne sæson, men da holdet søndag mødte FC Vestsjælland på Slagelse Stadion, kom der grus i maskineriet. Esbjerg tabte 2-1 og efter kampen, var skuffelsen da også tydelig hos jydernes målmand, Frederik Rønnow.

– Vi kommer skidt ud. Vi havde snakket om, at vi skulle rykke os i forhold til vores sidste kamp mod Vestsjælland, for vi vidste at de ville komme med energi og det formåede vi ikke, siger Frederik Rønnow til dbold.dk.

Ved Vestsjællands scoring på hjørnespark til 2-0, er Rønnow noget i tvivl om, hvorvidt han skal gå ud i feltet eller ej.

– Det er et hjørnespark, som bliver slået indover i det bagerste rum og i første omgang tror jeg, at jeg kan gå på den, men det kan jeg ikke, så jeg prøver at reagere på den og så header han den ind, fortæller han.

Målmanden godkender sin præstation, selvom skuffelsen er stor.

– Der var gode ting og de scorer to mål, det er selvfølgelig aldrig sjovt, men vi taber og det er noget lort, siger Rønnow.

 

 

In this article