Årets danske talent i kamp på torsdag

Andreas Cornelius er et hit blandt danskerne, og i mandags vandt han priserne for årets danske talent og årets superligaspiller. Og nu er han snart tilbage på banen.

Andreas Cornelius’ smil har i de sidste par måneder ikke været det største, da han har været ude med en skade. Men mandag aften fik han noget at smile over. Han vandt nemlig to priser til Dansk Fodbold Award. Den ene var for årets talent, og den anden for årets superligaspiller.

– Jeg er sindssygt glad. Det er to gode priser. Jeg er glad for, jeg har fået noget ud af mit talent, selv om jeg selvfølgelig ikke er færdig med at udvikle mig. Jeg arbejder hårdt for at få endnu mere ud af mit talent, siger Cornelius.

Andreas synes, at han har haft svær konkurrence, specielt i forhold til prisen ’årets talent’.

– I talentprisen var der mange gode konkurrenter, og specielt Viktor Fischer har gjort det godt. Så jeg er meget glad for, at jeg har fået prisen, selv om jeg kun har spillet i Danmark, siger Andreas Cornelius.

Men nu har han snart endnu mere, at smile over. Han er nemlig ved, at være klar efter sin skade. Og på torsdag skal han spille en træningskamp for sin klub, Cardiff City.

– Jeg er ved at være klar, og jeg har været med til træning et par dage, og jeg føler mig i god form. På torsdag skal jeg spille en træningskamp, siger Cornelius.

In this article