Bayerns rekord-mesterskab godt for Højbjerg

Pierre Emile HøjbjergGodt nok Pierre-Emile Højbjerg har ikke den store andel i Bayern München rekord-hurtige mesterskab, men han kan være rigtig glad for det. Det betyder nemlig, at Bayerns træner Pep Guardiola, kan blande kortene lidt, og bruge nogle af klubbens unge spillere. Her iblandt den 18-årige dansker.

Allerede med syv runder tilbage, har Bayern München sikret sig det tyske mesterskab. Bayerns eneste dansker, den blot 18-årige Pierre-Emile Højbjerg, har, set med danske briller, desværre ikke fået meget spilletid. I løbet af sæsonen, er det blot blevet til tre indhop. Men nu, hvor Bayern reelt ikke har noget at spille for i Bundesligaen, kan det blive til meget spilletid til Bayerns unge spillere, og dermed også Pierre-Emile Højbjerg.

Luna Christofi, der kender meget til Bayerns træner Pep Guardiola fra hans tid i FC Barcelona vurderer, at Højbjerg nok skal få spilletid.

– Pep har mesterskabet på plads, og han har nogle helt konkrete Champions League-kampe, så nu har han en gylden periode, hvor han kan udvikle de unge spillere, som han ikke rigtigt tør bruge i det daglige. Jeg er sikker på, at Pierre får masser af spilletid nu, siger hun til Metroxpress.

Højbjergs U21-landstræner Jess Thorup, mener, at det er på tide den 18-årige får rigtig spilletid.

– Et stykke tid endnu, synes jeg han er rigeligt godt matchet, hvis ‘bare’ han træner med alle Bayerns stjerner, men næste step for Pierre i forhold til landsholdsregi, det er at få kampe på et vist niveau, og der er Bundesligaen rigtig attraktiv, siger Jess Thorup, som ikke er bange for at niveauet eller intensiteten i Bayerns kampe vil falde, nu hvor der ikke er noget på spil. Jeg tror ikke, at der er et hold i Tyskland, som ikke vil gør alt for at slå de nykårede tyske mestre. Bayern er jaget vildt, og det vil gøre kampene rigtigt svære, vurderer Thorup.

Idag, lørdag, spiller Bayern München på hjemmebane mod Hoffenheim, hvor danskeren altså kan få spilletid.

In this article