Scholz glæder sig til finalen

Den danske Lokeren-spiller Alexander Scholz glæder sig til den belgiske pokalfinale lørdag aften, hvor Lokeren står over for Zulte-Waregem. Trods den store succes i Belgien, har U21-landsholdet ikke udtaget Scholz endnu, hvilket undrer ham.

Alexander Scholz og Lokeren har haft en forrygende sæson, hvor en 5. plads har været nok til at komme i mesterskabs-slutspillet. Sågar har klubben fra Lokeren også nået pokalfinalen, hvor Zulte-Wargem venter lørdag aften.

– Det er kæmpe stort for os, og man har virkeligt kunne mærke stemningen stige efterhånden som finalen har nærmet sig. Det er to klubber med meget hype omkring dem for tiden, og jeg anser det som en helt lige finale. Jeg har mødt dem tre gange tidligere, og det er sluttet 1-1 hver gang, så mon ikke det igen bliver meget tæt og intenst, fortæller Scholz til bold.dk

Scholz kommer bl.a. til at stå over for Thorgan Hazard, som er Eden Hazards lillebror.

– Han spiller offensiv midt eller kant for dem, så jeg skal nok for set en del til ham, og det bliver meget spændende. Han er ligaens klart største profil, men jeg har jo mødt ham tidligere og skal nok forsøge at holde styr på ham igen.

Trods stamplads og stor succes i Belgien har 21-årige Scholz ikke været udtaget til U21-landsholdet. Han har faktisk ikke hørt fra DBU siden 2011, hvor han tog et halvt års pause fra fodbold, for derefter at tage til Island og spille for klubben Stjarnan. Scholz har svært ved at forstå, at han ikke har hørt fra DBU.

– Jeg har overhovedet ikke hørt fra DBU. Jeg kan konstatere, at der er mange gode spillere på min plads, men samtidigt spiller jeg også fast i den belgiske liga, og rækker det på et tidspunkt, så fint nok. Jeg føler ikke, jeg kan gøre så meget andet for at ændre på det, siger Scholz.

Scholz har tidligere opnået fire U19-landskampe for Danmark.

In this article