Uffe Bech kan få comeback mod AGF

Uffe Bech kan få forårsdebut for FC Nordsjælland, når holdet mandag møder AGF, da han er en del af truppen.

FC Nordsjælland kan tage et stort skridt mod top fire, når holdet i morgen tager imod AGF i Superligaen. Blandt de udvalgte til kampen er blandt andre Uffe Bech, der kan få forårsdebut mod århusianerne.

FC Nordsjælland kan tage et stort skridt mod top fire, når holdet i morgen tager imod AGF i Superligaen. Blandt de udvalgte til kampen er blandt andre Uffe Bech, der kan få forårsdebut mod århusianerne.

– Der er flere og flere spillere som byder sig til, og det er enormt positivt, at vi har flere spillere at vælge imellem. Martin Vingaard og Uffe Bech er tilbage i fuld træning, og det ser rigtig fornuftigt ud med de to, selvom de selvfølgelig er et stykke fra topformen. Men vi nærmer os en periode med rigtig mange kampe, og her er det godt at have flere at vælge imellem, siger Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

In this article