Boilesen tilbage og glad

Skadesforfulgte Nicolai Boilesen er endelig tilbage for Ajax og han nyder det i fulde drag

På trods af sin unge alder har danske Nicolai Boilesen allerede været igennem en del skadesforløb og har på det sidste endnu en gang været ude med en skade – denne gang i baglåret. Den blonde back har kæmpet hårdt for at komme tilbage og landsholdsspilleren er nu lykkelig for sin situation:

“Der var ikke længere nogen, der spurgte, hvordan har Nicolai det egentlig? Alt drejede sig om den skade. Der eksisterede ikke andet. Folk bliver påvirket meget forskelligt af skader. Nogle bliver enormt frustrerede og andre ønsker slet ikke at tale om det med nogen. Jeg blev ked af det og lukkede mig mere inde. Men nu står jeg foran en vigtig pokalfinale, og vi er et point fra mesterskabet. Jeg har aldrig nydt at spille fodbold så meget som lige nu,” fortæller Boilesen til Jyllands-Posten.

Nicolai Boilesen har fået 19 kampe for Ajax i Æresdivisionen denne sæson. Ajax spiller cupfinale mod Zwolle i aften.

In this article