Namli: Vores indkøb har været gode

younes namli

AB fik lørdag eftermiddag endnu en vigtig sejr i bundstriden i NordicBetLigaen. Younes Namli mener at en af grundene er der mange indkøb i vinters.

Det har været en fuldstændigt forandret AB-hold i forårssæsonen. I efteråret sluttede man under stregen, og efter en dårlig start på forårssæsonen med et 3-0-nederlag hjemme mod Lyngby. Derefter er det så blevet sejre over Vejle, Fredericia og så i dag topholdet fra Hobro. Den offensive midtbanespiller Younes Namli var naturligvis glad for sejren.

“Selvfølgeligt er det dejligt at vinde tre kampe i træk, men vi har begge ben på jorden og tager én kamp ad gangen”, svarede Namli noget diplomatisk.

I kampen lavede Namli en perle. Er fremragende langskudsmål efter blot syv minutters spil. “Jeg modtager bolden centralt i en omstilling og driver den mod deres mål, indtil jeg når kanten af feltet, hvor mine holdkammeraters løb gav mig muligheden for at sparke den ind, og det gjorde jeg så. Men det vigtigste er at holdet fik 3 point med hjem til Gladsaxe.”

En af grundene til den opadgående formkurve har ifølge Namli været de nye indkøb. De to svenskere Max Mölder og Linus Olsson samt Jannich Storch, Nichlas Rohde og Jonas Troest er i vinters kommet til klubben, og Namli mener at de har været gode for holdet. “Ja det har klart løftet holdet. De er faldet godt og hurtigt til i truppen og allesammen leveret en god indsats.”

Dagens sejr sender AB over stregen i NordicBetLigaen.

In this article