Per Rud om Zohore’s “Hader FCK”-trøje: Sker ikke igen

Kenneth Zohore kom søndag i negativ fokus efter at have båret en Anti-FCK trøje. Per Rud forsikrer dog at det ikke sker igen.

En Brøndby-fan kastede søndag en trøje ned til Kenneth Zohore efter at man havde spillet 2-2 med FC Nordsjælland, hvorefter at han tog den uden over sin normale spillertrøje.

Det valgte at give en massiv fokus på Zohore, da der på trøjen med store bogstaver stod skrevet “Hader FCK”. Netop Zohore kom netop fra den københavnske klub af, og fik også Superligadebut som blot 16-årig i hovedstadsklubben. Sportchef Per Rud var dog ikke vild med trøjen.

“Jeg var hurtigt henne og pille den af ham”, siger sportchefen og fortsætter: “Jeg synes, at man skal bruge sin energi på at elske Brøndby i stedet for at hade andre hold”. Dette fortæller BT mandag.

Per Rud skulle efter sigende også have haft Kenneth Zohore til samtale, hvor angriberen havde forklaret sig med at han blev grebet af stemningen.

Og da Per Rud får spørgsmålet om hvad der ville ske, hvis episoden skete igen, svarer sportchefen prompte. “Det kan jeg garantere dig for, at det ikke gør.”

In this article