Topscorer: Nu er Hobro favoritter til oprykning

Topscorer Mads Hvilsom scorede søndag et af de mærkeligste mål længe mod Lyngby. Og nu mener angriberen at Hobro er favoritterne i oprykningskampen mod Lyngby.

Mads Hvilsom i en kamp imod Lyngby. (Privatfoto)
Mads Hvilsom i en kamp imod Lyngby. (Privatfoto)

Det så længe sort ud for Hobro, da man søndag tog en tur til Lyngby. Efter en times spil sendte Patrick Mortensen nemlig sjællænderne på sejrskurs, og samtidigt også på oprykningskurs da det ville gøre at man indtog andenpladsen i stedet for netop Hobro. Men langt inde i kampen scorede Mads Hvilsom på et rigtigt kludemål. Det så underligt ud fra sidelinjen af, og det så endnu mere underligt ud fra Hvilsoms synsvinkel.

“Jeg må da også indrømme, at det er en af de mærkeligste mål, jeg har lavet. Jeg får en god bold fra Tobias Perch, som jeg tager til mig, men afslutningen kikser dog, og så jeg bliver på samme tid revet ned af Jeppe Brandrup. I det jeg ligger ned i feltet, skal Tauber cleare bolden og sparker den ind i hovedet på mig! Jeg ser den gå i mål, og kigger straks på dommeren for at se om målet bliver godkendt! Det gjorde det – heldigvis!” udtalte en tydeligt glad Hvilsom til D’ BOLD efter kampen.”

Og jeg kunne da ikke lade vær at spørge Hvilsom omkring favoritværdigheden i NordicBet Ligaen. Resultatet gør nemlig at Hobro stadigvæk er to point foran Lyngby med tre kampe igen, og Lyngby har endda Silkeborg i sidste spillerunde. Og Hvilsom kalder sit eget hold for små favoritter.

Vi har to point ned, og selvfølgelig ligger det til os lige nu! Men alt kan ske! Vi skal spille en del bedre og skabe noget mere hvis vi skal rykke op. Vi har tre svære kampe tilbage, og som jeg ser det er alt stadig åbent, dog er vi lige nu svage favoritter, fordi at vi har point ned.”

Næste kamp for Hobro er hjemme mod Marienlyst på DS Arena. Her advarer Hvilsom mig stærkt om at holdet ikke må undervurdere fynboerne til trods for at de allerede er rykket ned. Han refererer blandt andet til at man havde fået tre point hjemme i weekenden mod Horsens. Dog slutter han af med at fortælle at hvis man vil i Superligaen, så skal kampe mod hold som Marienlyst bare vindes.

Mads Hvilsom er Hobros topscorer i indeværende sæson. Målet mod Lyngby var hans tiende i sæsonen.

 

In this article