Yussuf Poulsen første skridt nærmere Bundesligaen

Yussuf Poulsen og storsatsende RB Leipzig tog det første skridt mod Bundesligaen, da man i dag bookede billetten til den næstbedste række.

Yussuf Poulsen har fået massere af spilletid for storsatsende RB Leipzig i denne sæson. I lang tid har man ligget til oprykning til 2. Bundesligaen, men først i dag blev billetten endelig booket.

RB Leipzig, med danskeren i startopstillingen, baskede således bundproppen Saarbrücken med 5-1, og sikrede sig dermed oprykningen. Udover Leipzig har FC Heidenheim også for længst sikret sig en oprykningsbillet, mens Darmstadt skal ud i to playoff-kampe.

RB Leipzig har som det altoverskyggende mål at komme i Bundesligaen så hurtigt så muligt. Inden da skal man dog lige have overstået den sidste kamp i 3. Bundesligaen. Her venter St. Kickers næste lørdag på udebane.

In this article