Frederik Sørensen vil væk

 

Delejede Frederik Sørensen vil væk fra nedrykkerne Bologna

Efter en skuffende sæson rykkede Bologna ned i Serie B og her vil en af klubbens spillere ikke følge med – nemlig danske Frederik Sørensen. Det skriver det italienske medie Tuttomercatoweb.

Planen skulle angiveligt være at Juventus derfor køber den anden halvdel af Sørensen og derved vil komme til at eje ham helt, for derefter at sælge ham videre – enten som en del af et delejerskab eller en hel handel.

Forsvareren er blevet sat i forbindelse med en del klubber på tværs af Europa – blandt andet Werder Bremen og Sampdoria – men også i det danskerglade Frankrig skulle der være interesse for danskeren, skriver Tuttomercatoweb.

Frederik Sørensen fik i sidste sæson 15 kampe i alt for Bologna i Serie A.

In this article