Michaelsen: Vi møder en mur

Danmark vandt 2-0 over Færøerne i Open Nordic Tournament, men den danske landstræner er ikke helt tilfreds trods klar niveauforskel. Vi mødte en mur, siger han.  

Det danske U17-landshold stillede tirsdag aften op mod Færøernes ditto. Danskerne kom med masser af selvtillid efter en sejr over USA, som havde mange hurtige spillere. Derfor var det noget af en omvæltning at møde Færøerne.

– Vi møder en mur, som kun venter på vi laver en fejl, så de kan slå en omstilling.

Danskerne vandt kampen komfortabelt med 2-0, men landstræner Jan Michaelsen var ikke helt tilfreds til trods for en fornuftigt første halvleg.

– Jeg synes vi starter rigtig fornuftigt, spiller med fint tempo, får vendt spillet og har fine diagonaler fra de to stoppere. I dag handlede det meget om at komme bredt rundt, og jeg synes drengene gør det ganske fornuftigt i første halvleg, får også scoret et mål, men de mangler lige den sidste detalje, siger Michaelsen til D’ BOLD og fortsætter:

– Vi var ikke så gode til at overholde det taktiske koncept. I anden halvleg blev det for individuelt og vi mangler lidt overskud til at gøre tingene færdige.

I en kamp, hvor danskerne forventede at vinde med store cifre, skuffede U17-mandskabet. Jan Michaelsen kunne dog sagtens se niveauforskellen, men ærgrer sig over Danmark ikke vandt større.

– Jeg er ærgerlig over vi ikke vinder mere end 2-0, men er selvfølgelig også glad for vi vinder. Der var niveauforskel på holdene, vi fik bare ikke udnyttet det nok, siger Michaelsen til dbold.dk.

Torsdag er næste kamp for danskerne. De møder i gruppefinalen Norge på Kolding Stadion. Kampen spilles klokken 18:00.

In this article