Røjkjær om bronzekamp: Det var en lige kamp

D’ BOLD har haft fat i Nicklas Røjkjær efter dagens bronzekamp mellem Danmark u17 og England u17.

Det danske u17 landshold spillede i formiddags bronzekamp ved dette års Open Nordic Tournament mod England. En kamp der endte til de unge danskeres favør, da de kort før tid fik dømt et straffespark til egen fordel.

Nicklas Røjkjær hed den unge mand på straffesparkspletten, og han mener selv at tacklingen var til et straffespark.

– Ja det var den, udtaler han kort og præcist til D’ BOLD.

Der var ifølge Røjkjær selv ingen forvirring midt i kampens hede om, at det var ham der skulle tage sparket.

Nicklas Røjkjær spillede måske ikke sin bedste kamp til Open Nordic i bronzekampen, og han var ikke fuldt ud tilfreds med sin egen præstation.

– Jeg har ikke bolden så meget som jeg ville, men jeg synes jeg løber ufatteligt mange meter både offensivt og defensivt, udtaler Nicklas Røjkjær til dbold.dk

Han mener dog, at det var fair, at de unge danskere løb med sejren til sidst.

– På nogle parameter er det. Men selvfølgelig, presser de godt på i nogle perioder, vi slår godt til dem synes jeg, siger Røjkjær og uddyber:

– Vi har en dårlig periode i første halvleg hvor de får lov til at køre meget kontra på os, og får lov til at have bolden for meget inde omkring vores midtbane. Men det var en meget lige kamp, vil jeg sige.

Røjkjær blev kåret til kampens spiller af D’ BOLD, mest på grund af målet, der sikrede danskerne tredjepladsen ved dette års Open Nordic Tournament.

In this article