Zohore snublende tæt på skifte

 

Kenneth Zohore er fortid på Vestegnen, men måske går der kortere tid end ventet før han er på plads i hans næste klub. 

Kenneth Zohore og Brøndby nåede ikke til enighed om en forlængelse af kontrakten. Fiorentina, der i skrivende stund ejer den danske angriber, havde heller ikke mod på at give ham chancen. Tilbage står der nu en 20-årig angriber uden udsigter til spilletid. Eller gør der?

I svenske IFK Göteborg spiller der allerede to danskere i form af Søren Rieks og Lasse Vibe, og nu lader det til at en tredje offensiv-dansker snart slutter sig til. Den svenske klub har nemlig set sig lune på Zohore. Dette bekræfter klubbens sportschef til gp.se mandag morgen:

– Vi håber at gøre det færdigt i morgen. Der er nogle detaljer med Fiorentina, der mangler. Det er et lån med købsoption, siger Mats Gren.

Det nærtstående skifte er også blevet bekræftet af danskeren selv. Bliver det en succes?

In this article