Busk vil snuppe Stephan Andersens startplads

For 21-årige Jakob Busk er målet efter endt lejeophold i Horsens at bide sig fast som førstemålmand i FCK.

Jakob Busk, som for tiden holder kampformen ved lige vest for Lillebælt, er klar på at kæmpe med Stephan Andersen om målmandsposten i FCK, når lejemålet slutter i januar, men han understreger samtidig, at han først vil fokusere på tiden i Horsens.

– Jeg nyder at få en masse spilletid. Det var det, det handlede om, da vi blev enige om, at jeg skulle udlejes fra FCK. Spilletid er vigtigt for mig for at jeg kan nå mit mål om at blive førstekeeper i FCK på et tidspunkt. Og det er mit mål på sigt, men lige nu handler det bare om at få så meget spilletid som muligt og udvikle mig i den rigtige retning, fortæller U21-landsholdsmålmanden til People In Sport.

– Der vil altid være dygtige keepere i FCK. Sådan er det. Det kan man lige så godt vænne sig til. Men det ændrer ikke på at mit mål er at blive så god, at træneren ikke har andre muligheder end at vælge mig som målmand.

AC Horsens er efter 9 ni runder med kun 6 indkasserede mål det hold i NordicBet Ligaen, som sjældnest har bevidnet modstandernes måljubel.

In this article