TONSSER TEAM OF THE WEEK – U17-LIGAEN – 11-09-2014

 

Velkommen til ugens hold fra U17-ligaen.

Holdet sættes i samarbejde med Tonsser.com, som er et socialt medie, hvor man opretter en profil og sidenhen taster sine kampdata ind. Det har, glædeligt for os, rigtig mange U17- og U19-ligaspillere gjort, og vi håber, at endnu flere indenfor den nærmeste fremtid vil følge det gode eksempel, og oprette sig på Tonsser.com!

Rækkens øvrige data kan du se i Top Players

Her kårer vi ugens 11 bedste spillere i en 3-5-2 opstilling. Hvis du synes, vi har overset en god præstation, fejlagtigt udtaget en spiller eller måske har du bare en kommentar, er du velkommen til at kontakte os her!

Holdet i denne uge bærer præg af spillere fra Silkeborg og FC. Midtjylland, der i jævnbyrdige opgør træk det længste strå. Også de dobbelte målscorere Emil Riis fra Randers og Jakob Johansson fra FC. Nordsjælland har fundet vej til TONSSER TEAM OF THE WEEK.

TEAM OF THE WEEK U17-LIGAEN 11-09

 

 

 

 

In this article