Yussuf Poulsen stryger op af topscorerlisten

Yussuf Poulsen & Redbull Leipzig er kommet godt fra start i 2. bundesligaen, og stryger mod toppen med endnu en sejr – denne gang imod Karlsruhe.

Leipzig fik dog ikke en særlig god start. Karlsruhe bragte sig foran på mål af Ilian Micanski efter 33. minutters spil. Der gik dog ikke længe før kampen igen var lige – fire minutter efter målet sendte Dominik Kaiser bolden i nettet til 1-1, hvilket også blev stillingen ved pausen.

2. halvleg blev så Yussuf Poulsens show. Allerede tre minutter inde i anden halvleg fik Yussuf bragt Leipzig foran 2-1, og igen 10 minutter senere var han igen på tavlen med målet til 3-1. Flere mål faldt der ikke, og hjemmeholdet vandt en vigtig sejr, som bringer RB Leipzig op på andenpladsen med 14 point.

Yussuf Poulsen er med sine 6 ligascoringer nummer to på topscorerlisten – kun overgået af Simon Terodde fra Bochum, som har nettet 8 gange.

 

In this article