Okore rost af forsvarsmakker

Jores Okore gjorde comeback i mandagens Premier League kamp imod Southampton. Her var hans forsvarsmakker irske Ciaran Clark, som han får rosende ord med på vejen af.

Okore var efter 14 måneders skadeshelvede endelig tilbage på Villa Park, hvor det blev til fuld spilletid i midterforsvaret imod denne sæsons “overachievers” fra Southampton. Sammen med Ciaran Clark spillede Okore en solid kamp, men måtte dog se Nathaniel Clyne sende bolden i nettet. På trods af at det kun blev til et point, får Okore roser med på vejen fra forsvarsmakkeren, som er meget imponeret af danskeren.

– Jores har ikke spillet i omkring 14 måneder, og han har gjort det fantastisk med at komme tilbage efter sin skade, som var meget alvorlig. Han har vist til træning, at han er ved at være i omdrejninger og klar til at spille.

– Jeg synes, han gjorde det fantastisk i kampen. Jeg har selv skullet være tålmodig og vente på min chance, og at få starten sammen med Okore var forrygende for os begge, siger Clark til avfc.co.uk

Aston Villa møder næste gang Burnley.

In this article