Barca-fan Yussuf Poulsen: Ronaldo er den bedste i verden.

 Yussuf Poulsen er Barcelona fan. Det er hårdt for den danske angriber, at erkende det, men han mener at Real Madrids stjerne Cristiano Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller. 

Yussuf Poulsen spiller til daglig i RasenBallsport Leipzig i Tyskland, og har også lige fået landsholdsdebut. Han fik sin debut mod Albanien og var med mod Portugal tidligere i år, hvor Cristiano Ronaldo nettede i slutminutterne. Og netop Ronaldo er den bedste spiller i verden, ifølge Yussuf Poulsen, det skriver Tipsbladet.dk.

“En god angriber skal kunne tænke hurtigere end sin modstander. I øjeblikket er Cristiano Ronaldo, den bedste fodboldspiller i verden selv om det piner mig at sige. Jeg har været Barcelona-fan siden jeg var barn, og jeg har altid kunnet lide de angribere de her haft: Patrick Kluivert, Samuel Eto’o, Thierry Henry, siger Yussuf Poulsen i et stort interview med The Red Bulletin. “

Trods den pæne anerkendelse af Ronaldo, så vil Yussuf Poulsen have hævn over Portugal når de i oktober næste år skal ned til portugisernes græs.

“Vi tabte det første opgør mod dem med 1-0 på et mål af Ronaldo i det 95.minut. I returopgøret i oktober, skal vi have hævn”.

Yussuf Poulsen har i indeværende sæson scoret syv gange for RasenBallsport Leipzig, der ligger nummer otte i den næstbedste tyske række, 2.Bundesliga.

In this article