Leipzig skamroser Yussuf P.

RB Leipzig er meget glade for deres danske angriber, Yussuf Poulsen, som de slet ikke tænker på, at sælge videre lige foreløbigt.

Yussuf Poulsen har indtil videre haft en succesfuld sæson i tyske RB Leipzig, hvor han i femten kampe har formået at score otte mål. Og sådan en præstation trækker også interesse fra større klubber, men Leipzig udtaler, at de ikke har modtaget nogle henvendelser direkte.

– Ingen har kontaktet os direkte, men i de fleste tilfælde går det også via en agent. Og jeg ville da være overrasket, hvis ingen havde spurgt til ham, siger Leipzigs sportsdirektør, Ralf Rangnick, til Kicker.

Poulsen har tidligere udtalt, at han er meget glad for tilværelsen i Leipzig, og at han kan mærke, at han udvikler sig på en rigtig og positiv måde. Det samme føler klubben, som gerne ser ham blive i mange år.

– Yussuf er perfekt for os. Alle de skridt, vi for et halvt år siden havde håbet, han ville tage, har han taget. Og jeg ser ham tage store skridt med os de næste tre-fire år, udtaler Rangnick.

Danskeren scorede sit seneste mål i Leipzigs sidste kamp i denne sæson, i et remis mod 1860 München, som endte 1-1.

In this article