Medie: Schweizisk storklub vil have Scholz

FC Basel fra Schweiz er ifølge BT meget varm på muligheden for at hente Alexander Scholz, hvis forsvarsprofilen Fabian Schär smutter.

Schweiziske FC Basel har opnået store resultater i Europa de sidste par år. Faktisk er de kendt som lidt af en favoritdræber i europæisk sammenhæng, og det faktum fortsætter nok efter, at Basel i går slog Liverpool ud af Champions League.

Det betyder, at schweizerne er klar til ottendedelsfinalerne i klubfodboldens fornemmeste turnering. Og her kan danske Alexander Scholz måske komme i spil. I hvert fald skriver BT, at FC Basel har den danske midtstopper allerøverst på sin liste over erstatninger for 22-årige Fabian Schär, der snart forventes at lave et skifte til en større klub.

Scholz spiller pt i belgiske Lokeren, der tidligere har meldt ud, at de skal have tre millioner euro (22,5 mio. kr.) for danskeren. Penge vil dog ikke blive noget problem, hvis Schär forlader klubben. En sådan transfer vil nemlig ifølge BT indbringe Basel i underkanten af 100 mio. kroner.

Også Peter Ankersens Red Bull Salzburg har Alexander Scholz på sin liste, ligesom Anderlecht tidligere har meldt sin interesse. Ifølge BT holder Championship-klubberne Reading og Brentford også et skarpt øje på danskeren.

In this article