Selvsikker Zohore vil nå toppen

Kenneth Zohore har allerede oplevet lidt af hvert, men angriberen er sikker på, at han når toppen og kommer til at spille fast i en af verdens største ligaer.

Kenneth Zohore blev som ung spiller i FC København regnet som et stort talent, men siden er det gået op og ned. Efter et lejeophold i svenske IFK Göteborg i efteråret ser det ud til, at han igen til januar skal lejes ud fra Fiorentina i Serie A.

Selvom karrieren har været noget svingende, er angriberen dog sikker på, at han en dag når toppen.

– På den lange bane vil jeg nå det “tougheste” af det “tougheste”. Jeg ved, jeg skal igennem alle mulige faser for at komme dertil. Lige nu er jeg nødt til at tage nogle skridt tilbage, for at komme frem igen. Jeg har haft modgang og kan ikke tage vejen til toppen direkte herfra, men jeg ved, jeg kommer derop, siger Kenneth Zohore til BT.

– Jeg har prøvet modgang, og jeg ved, det er en del af fodboldens verden. Det er irriterende ikke at spille, men det er bedre, jeg har prøvet modgangen nu, for hvis det sker igen, vil jeg ikke være helt lost, for jeg har været igennem noget lignende tidligere, siger han.

Kenneth Zohore er kun 20 år, men kigger man på hans cv, så bliver det prydret af hele fire klubber, FC København, Fiorentina, Brøndby IF og IFK Göteborg. Hertil skal man tilføje debuten i Champions League som 16-årig for førstnævnte.

Angriberen startede sin karriere på topplan i FCK, og han blev efterfølgende solgt til italienske Fiorentina. Her har han ikke haft stor succes, og efter et år i Brøndby var det så svenske IFK, der fik glæde af ham i efteråret.

Foråret byder formentlig på endnu et lejeophold. Hvor hen vides endnu ikke, men fremtiden ligger nok ikke i den italienske klub.

In this article