Anderlecht-spiller tror Scholz er bange for konkurrence

 

Den nuværende Anderlecht-midtbane, Dennis Praet, tror, at Alexander Scholz er bange for konkurrence i forsvaret.

Alexander Scholz rygtes timer fra et skifte til belgiske Standard Liège fra Lokeren i samme liga. En anden belgisk klub, Anderlecht, rygtes at have været smådetaljer fra en kontrakt, men har eftersigende meldt sig ud af kampen.

Anderlecht-spillere, Dennis Praet, tror Scholz bakkede ud, på grund af truslen for konkurrence, i forsvaret i Anderlecht.

– Han er en meget stærk defensiv spiller, men jeg tror Scholz var lidt bange for konkurrencen i Anderlecht, og frygtede at han ikke ville få spilletid. Det er måske derfor han valgte Standard. Hvis jeg var ham, havde jeg valgt Anderlecht, siger offensivspilleren til La Tribune, ifølge Tipsbladet.

Standard Liège menes at betale lige omkring to millioner euro for danskeren.

In this article