Bonde kigger efter landsholdsbejlere på U21-tur

Morten Olsens assistent er med U21-landsholdet i Tyrkiet for at kigge nærmere på eventuelle bejlere til A-landsholdet.

U21-landsholdet er på træningstur i Tyrkiet i disse dage. Her består størstedelen af truppen af unge spillere fra Superliga-klubber, såsom Christian Nørgaard, Riza Durmisi, Andreas Bruhn og Pione Sisto.

Disse spillere har, udover at imponere U21-landstræner Jess Thorup om, at de skal med til EM til sommer, også mulighed for at vise sig frem for Peter Bonde, der er A-landsholdets repræsentant på turen.

– Det her er jo de spillere, der forhåbentlig – og måske – skal spille på A-landsholdet. Det er dem, der skal banke på i de kommende år, så det er altid interessant at se, hvad der rør sig i laget under de allerbedste, siger Peter Bonde til U21-landsholdets Facebook-side.

Landsholdsassistenten kigger efter eventuelle bejlere til A-landsholdet, og han håber, at der er nogle af spillerne, der kan imponere ham.

– Jeg ser selvfølgelig på, at de præsterer godt i de par kampe, de spiller hernede og de træninger de har. Men først og fremmest om der er nogen, der har et eller andet, der er interessant på en bestemt position og som har en spidskompetence på et område, der får os til at sige: “Hold da op! Det her må vi vidst lige kigge lidt nærmere på.”

Han afslører også, hvad det kræver at komme op og spille med de store drenge.

– Det kræver hård træning, rigtige klubvalg og at spille kampe på et så højt niveau som muligt. Hvis man skal blive blandt de bedste, så skal man også blive for god til Superligaen for lige at løfte sig endnu et niveau.

U21-landsholdet vandt deres første kamp på turen til Tyrkiet med hele 7-1 over rumænske Dinamo Bukarest. I den kamp scorede debutanten Pione Sisto hattrick.

In this article