Medie: Højbjerg forlænger med Bayern og udlejes til naboer

Det tyske medie Kicker skriver, at Bayern Münchens danske kronjuvel, Pierre-Emile Højbjerg, skriver under på en forlængelse af kontrakten med mesterklubben, men i samme ombæring udlejes til naboklubben, Augsburg.

Pierre-Emile Højbjerg har i jagten på kontinuerlig spilletid undersøgt mulighederne for at blive lejet ud sammen med sin agent, Søren Lerby. Flere klubber i Bundesligaen har tidligere været på tale, mens også La Liga- og Serie A-klubber har været sat i forbindelse med den 19-årige dansker.

Men nu er fremtiden måske kun detaljer fra at være en realitet. Det tyske medie Kicker skriver, at Højbjerg forlænger sin kontrakt med Bayern München, men i samme ombæring udlejes til Bundesliga-klubben Augsburg, der ligger blot små 45 minutters kørsel fra Allianz Arena.

Ifølge Kicker forlænger Højbjerg med Bayern frem til 2018, mens han udlejes på et langt lån til Augsburg frem til sommeren 2016. Højbjerg har eftersigende allerede før jul haft samtaler med Augsburg-træneren.

In this article