Okore og Villa “kravler” videre i FA Cup.

Okore spillede alle de 90 minutter da Aston Villa, søndag eftermiddag, spillede sig videre til næste runde af FA Cuppen. Det var dog ikke problemfrit, da sejren blev slået fast i det 88. minut.

Blackpool gæstede, søndag eftermiddag, Villa Park. Okore og Aston Villa var på forhånd store favoritter, men præstationen sagde intet om niveauet mellem de to hold. De to hold ligger i bunden af hver deres række. Villa i Premier League og Blackpool er tæt på at skrabe bunden af “the Championship”. Der var dog ikke meget forskel på de to hold. Nogen siger det er engelsk pokalfodbold i en nøddeskal, og andre siger at Villa spiller dårligt.

I hvert fald, begyndte hjemmeholdet godt. Det var ikke overraskende da Villa på forhånd var store favoritter til at avancere til fjerde runde. Især var unge Jack Grealish ophavsmand til flere gode chancer til hjemmeholdet. Villa mangler for tiden skarpheden – seneste mål af Villa er fra 20. December – og derfor kunne Blackpool langsomt spille sig ind i kampen. Okore blev mere eller mindre udfordret i det 38. minut forsøgte Orlandi med et langskud der tvang den irske keeper, Shay Given, ud i en redning. Der stod 0-0 ved pausen.

Mange siger at Villa spiller kedeligt, og det gør de på mange måder også. Okore fik heller ikke meget at lave, selvom han endnu en gang blev rost. Det var først i det 65. minut at Christian Benteke fik afsluttet, men det var intet der blev farligt for Blackpool-keeper, Joe Lewis.

Men ligesom skuffelsen ventede slog en hvis belgier til. Aston Villas farligste mand, Christian Benteke, fandt på et hængende hår, en fantastisk flugter frem med to minutter igen og sådan kunne Villa juble. Villa havde alligevel fortjent sejren selvom de ikke spillede overbevisende. Intet troede dog Okore og Villa efter scoringen, så derfor kunne Villa gå videre med en kneben 1-0-sejr imod Blackpool.