Andrew H.: U21-EM afgøres af forårssæsonen

Andrew Hjulsager har U21-EM i juni som et mål, og kantspilleren mener, at hans deltagelse afgøres af forårssæsonen.

Brøndby IFs offensiv er spækket med gode spillere, og derfor har 20-årige Andrew Hjulsager haft svært ved, at bide sig fast på Brøndby-holdet. På trods af kampen om pladserne, har Hjulsager spillet 10 kampe i Superligaens efterårssæson, men han håber på, at få endnu mere spilletid i foråret.

Det er nemlig, ifølge danskeren selv, forårssæsonen der bestemmer, hvilke spillere der kommer med til U21-EM i Tjekkiet i juni.

– Det (U21-EM, red.) er selvfølgelig et stort mål for mig. Jeg ved, at hvis jeg gør det godt, så kan jeg komme med der. Lige nu må jeg koncentrere mig om, at komme på holdet i Brøndby, det er det vigtigste for mig lige nu, siger Brøndby-spilleren til bold.dk.

– Forårssæsonen bliver afgørende for, om man skal med, så mit fulde fokus her og nu ligger på Brøndby og at gøre det så godt som muligt for klubben.

Brøndby spiller deres første Superliga-kamp i 2015 mod AaB søndag, og der kunne Andrew Hjulsager passende få noget af den spilletid, som han venter på.

– Jeg synes, jeg har haft en god opstart, både med U21-landsholdet og med Brøndby. Det er gået godt i kampene, så jeg føler, det jeg gør, er godt nok, og jeg venter bare på, Thomas (Frank, red.) giver mig chancen fra start, siger Hjulsager.

Andrew Hjulsager fik debut for Brøndby i 2013, og har siden da spillet 32 kampe, hvilket har medført 6 mål.

In this article